Vækst med Shopify

Vi giver dig muligheden for en skræddersyet løsning, som matcher dine behov og ambitioner. Med en webshop i Shopify er din virksomhed gearet til vækst.

Sådan arbejder vi med jeres webshop:

Er I i interreseret i proejekter som overholder både budget og tidsplan?

Det er vi nemlig også. Derfor har vi opbygget en struktur baseret på personlige relationer og effektiv timetracking. På den måde sikrer vi at alle projekter bliver gennemført ordentligt, til tiden og med fast struktur.

Vi laver skræddersyede løsninger der virker!

Hos Edition har vi siddet på begge sider af bordet, både som bureaufolk og med vores egne webshops. Vi kender derfor værdien af en personlig og unik relation.

Læs mere

Hvorfor Shopify?

Integreret hosting

Med integreret hosting på Shopify får du pålidelig og problemfri webhosting inkluderet i pakken, så din online butik altid er tilgængelig for kunderne uden bekymringer om teknisk drift.

God sikkerhed

Shopify prioriterer din onlinesikkerhed med avancerede SSL-krypteringer og compliance-standarder, der beskytter dine kundedata og betalingsoplysninger, så du kan drive din forretning trygt og pålideligt.

Responsivt design

Shopifys responsive design sikrer, at din online butik automatisk tilpasser sig forskellige skærmstørrelser og enheder, så dine kunder får en optimal oplevelse uanset om de besøger din butik fra en computer, tablet eller smartphone.

God hastighed

Shopify leverer en lynhurtig oplevelse med høj ydeevne og minimal belastningstid, hvilket sikrer en problemfri og hurtig browsingoplevelse for dine kunder, og samtidig hjælper med at maksimere konverteringerne i din online butik.

24/7 support

Med Shopify's dedikerede 24/7 support får du hjælp døgnet rundt, så uanset hvornår du står over for spørgsmål eller udfordringer, er der eksperter klar til at guide dig og sikre en problemfri drift af din online butik

Alt i én løsning

Shopify er den komplette alt-i-en løsning, der kombinerer kraftfulde værktøjer til oprettelse, design, hosting og salgsadministration, så du kan fokusere på din forretning uden bekymring for kompleksitet og tekniske udfordringer.

Generelle spørgsmål om Shopify