Om os

Hvem er Edition?

Edition er et ungt og dynamisk team på +10 mand. En virksomhed der er lidt over 3 år gammel, men som har bevist sit værd både overfor iværksætterne og de etablerede virksomheder.

Tilgangen er anderledes, der er plads til gode idéer og så arbejdes der hver dag benhårdt for at tilfredstille vores kunder. Vi sidder i Viborg og Århus.

To brødre

ejlskov.design

Vi startede i 2020 med to brødre der stiftede virksomheden ejlskov.design, for at designe hjemmesider og webshops.

Virksomheden vokser

ejlskov.design

I 2021 fik vi travlt og måtte ansætte en ekstra, og herfra omdannede virksomheden sig til at udvikle og specialisere sig i webshop-segmentet.

Hardcore specialister

ejlskov.design

I 2022 blev flere specialister ansat med forskellige kompetencer til at kunne afdække hele webshop-verdenen, og herfra med udelukkende fokus på e-commerce

Shopify Powerhouse

Edition

Virksomheden er vokset til at være et specialistbureau med fokus på Shopify. Vi er idag +10 mennesker beskæftiget. Derfor skiftede vi vores brand, for vi er meget mere end “Ejlskov”, vi er nu edition.

Det vi gør

Som specialister i Shopify omfavner vi hele det nødvendige område for at kunne drive webshop. Læs mere om vores specialiserede ydelser herunder.

Udvikling

Udvikling er udgangspunktet for hvad der kan lade sig gøre i praksis. Og hvis det kan lade sig gøre i Shopify, så kan det lade sig gøre hos os. Vi er specialiserede i en lang række udviklingsopgaver, som du kan få endnu mere at vide om.

Design

Vi designer webshop-løsninger der konverterer. Vores team er en kombination af designere og udviklere der giver funktionelle løsninger der er designet til at matche dit brand, tag selv et kig på vores cases.

Rådgivning

Vi tilbyder personlig rådgivning, som en standard for vores samarbejde med webshop-ejere og teams. Vi rådgiver både før, under og efter en webshop-transformation, der for os kun er starten på et samarbejde.

Team edition

Tobias Ejlskov

Digital Strateg

Mail: te@edition.dk
Tel: +45 32 24 33 50

Magnus Ejlskov

Projektleder

Mail: me@edition.dk
Tel: +45 32 24 33 51

Henrik Tønning

Digital Rådgiver

Mail: ht@edition.dk
Tel: +45 24 63 10 36

Anders Hendriksen

Digital Designer

Mail: ah@edition.dk
Tel: +45 32 24 33 52

Laura Kjerstine Schmidt

Projektleder

Mail: ls@edition.dk
Tel: +45 27 13 74 62

Andreas Stensig

Projektleder

Mail: ast@edition.dk
Tel: +45 30 22 31 24

Mads Thomassen

Cecilie Riber Poulsen

UI/UX Designer

Mail: cp@edition.dk
Tel: +45 32 25 13 41

Matias Bendtsen

Frontend Udvikler

Mail: mb@edition.dk
Tel: +45 24 63 10 36

Christian Christensen

Frontend Udvikler

Mail: cc@edition.dk
Tel: +45 32 24 33 53

Anders Christiansen

Webudvikler

Mail: alc@edition.dk

Work culture

Vi er stolte af at kunne tilbyde en arbejdsplads, der er præget af frihed, fleksibilitet og trivsel. Hos os får du muligheden for at udfolde dit fulde potentiale og arbejde i et innovativt og inspirerende miljø.

Læs mere