Ydelser

Rådgivning

Vi hjælper din virksomhed gennem alle processer. Vores rådgivere er med til at sikre at din digitale løsning matcher din virksomheds krav og vækstambitioner.

Dig der er på Shopify

Vi arbejder med Shopify hver dag! Dermed er vi altid klar med forslag som kan forbedre din Shopifyshop. Vi har gode erfaringer med at forbedre eksisterende Shopifyshops ved hjælp af konverteringsoptimering, nyt frontend eller ved at benytte vores brede kendskab til apps.
Vi rådgiver ud fra erfaring og data, som sikrer det bedste slutresultat.

Dig der vil på Shopify

At skifte din webshops platform, kan være en nervepirrende omgang. Vi har været gennem det mange gange før og kan rådgive dig gennem hele processen, så du undgår tab af kunder, funktioner og data.

Shopify er fremtiden, og nutiden, hvis du vil skalere din webshop og få succes online. Vi kan hjælpe dig godt i gang på den rigtige platform!

Dig der har brug for afklaring

Er du tvivl om, hvordan du bedst udvikler din forretning? Vi tager gerne en snak og drøfter muligheder for dig og din forrentning.

Vi rådgiver altid på jysk facon, så vi sikrer os at det er den rigtige løsning for både dig og din virksomhed.

Vi vil give webshop-ejere frihed

Vi elsker frihed, hvilket gennemsyrer os internt og i vores løsninger. Man skal have frihed i sine løsninger, og det er vi dygtige til at udvikle. Så løsningen er din, vi er “bare” med så længe du ønsker det. Ligegyldigt om du er på Shopify, vil på Shopify eller mangler afklaring, så kan vi sagtens hjælpe dig.

Kontakt os

Hvad er e-commerce?

E-commerce, også kaldet elektronisk handel, refererer til køb og salg af varer og tjenester over internettet, og vi er her for at hjælpe dig og din virksomhed med netop dette!

Hos Edition er vi specialiserede i at udvikle Shopify webshops og står for det hele, så du ikke behøver. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også skræddersyet e-commerce rådgivning og Shopify support ekspertise.

Har du brug for pålidelig Shopify support? Så er vores erfarne team dedikeret til at levere den nødvendige ekspertise for at din Shopify-webshop trives. Fra design og opsætning til løbende drift og optimering - vi er din pålidelige partner på din e-commerce rejse.

Læs mere om Shopify

Vores rådgivere

Alle vores rådgivere har en bred erfaring indenfor både webshops og digitale løsninger, samt erhvervserfaring som virksomhedsejere og ansatte fra en lang række af brancher. Mød dem her, og tøv ikke med at kontakt os.

Tobias Ejlskov

Digital Strateg

Mail: te@edition.dk
Tel: +45 32 24 33 50

Henrik Tønning

Digital Rådgiver

Mail: ht@edition.dk
Tel: +45 24 63 10 36