Opdag værdien ved Shopify

Opdag værdien ved Shopify

Har du hørt om TCO? Det står for Total Cost of Ownership, hvilket altså dækker hvor meget det koster at hoste din webshopløsning.

Kort fortalt, er Shopify ifølge en ny undersøgelse, den billigste platform at have din webshop på. Her er der taget højde for alle udgifter, som det kræver for at holde webshoppen operationel. Ifølge den nye rapport, har Shopify en 36 % bedre TCO end konkurrenterne...

Så hvis du tager det for gode varer og ikke har behov for at høre mere, så kan du skynde dig på Shopify og nemt booke et afklaringsmøde med os her.

For alle jer andre vil vi her gennemgå, hvordan tallene bag tegner et tydeligt billede af Shopifys markedsledende prisstruktur.

 

1. Hvordan regnes TCO?

TCO, eller Total Cost of Ownership, er en helhedsorienteret tilgang til at vurdere de samlede omkostninger ved at eje og drive en e-handelsplatform. Når man beregner TCO, tages der hensyn til fire hovedkategorier af omkostninger:

Platformafgifter og omkostninger til e-handelsteknologistakken: Direkte omkostninger såsom abonnementsgebyrer og transaktionsgebyrer.

Drifts- og supportomkostninger: Løbende udgifter til hosting, sikkerhed og supporttjenester.

Implementerings- og opsætningsomkostninger: Initielle omkostninger til implementering, udvikling og konfiguration.

Mulighedsomkostninger ved tabte konverteringer: Potentielle tab som følge af ineffektivitet eller mangler i platformen.

Ved at analysere disse omkostninger får virksomheder et mere omfattende billede af de reelle udgifter ved at anvende en e-handelsplatform, hvilket hjælper dem med at træffe informerede beslutninger om valg af platform.

2. Hvilke virksomheder er undersøgelsen baseret på?

Undersøgelsen er baseret på en bred vifte af dataindsamlingsmetoder. Først blev 251 virksomhedsledere, der har kendskab til udgiftskategorierne, undersøgt på tværs af fem platforme: Shopify, Salesforce Commerce Cloud, Adobe, BigCommerce og WooCommerce.

Derudover blev der foretaget interviews med 10 erfarne ledere i Nordamerika, hvilket gav mulighed for at indsamle mere kvalitative og skræddersyede data. Desuden blev der indsamlet data via sekundær forskning og via globale emneeksperter med dybdegående ekspertise inden for e-handel og virksomhedsprissætning. Disse forskellige datakilder bidrog til en omfattende forståelse af e-handelsplatformenes samlede omkostninger og ydeevne. 

3. Gælder det for alle webshops?

Selvom Shopify viser sig at have en 36% bedre TCO end konkurrenterne ifølge denne undersøgelse, er det vigtigt at bemærke, at den endelige TCO kan variere afhængigt af flere faktorer. Disse inkluderer størrelsen og kompleksiteten af din webshop, dine specifikke behov og krav, samt eventuelle unikke integrations- eller tilpasningskrav.

Selvom Shopify måske ikke er den bedste løsning for alle, viser denne undersøgelse tydeligt, at det er en stærk kandidat for mange virksomheder, der ønsker at minimere deres samlede omkostninger ved at drive en webshop.

Desuden kan du selv undersøge priserne for din webshop ved hjælp af denne prisberegner.

Hvis du ønsker at udforske mere om, hvordan Shopify kan gavne din virksomhed og hjælpe med at reducere dine samlede omkostninger, er du velkommen til at kontakte os for at booke et afklaringsmøde. Vi står klar til at hjælpe dig med at opdage værdien af Shopify og finde den rette løsning for dig.

 

Læs næste

Har du styr på alle krummerne?
Pagespeed i Shopify